23.03.2017 г., 0:14 ч.  

Пролетта 

  Поезия » Пейзажна
435 4 16

Пролетта!

Разцъфнало момиче–

обкичено с цветя!

Пролетта – трепетна тревичка –

зов на младостта!

Пролетта...

Ухание в простора.

Радостни крила!

Пролетта?

Светлината спори

с мрачната мъгла...

© Стойчо Станев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??