Mar 23, 2017, 12:14 AM  

Пролетта 

  Poetry » Landscape
461 4 16

Пролетта!

Разцъфнало момиче–

обкичено с цветя!

Пролетта – трепетна тревичка –

зов на младостта!

Пролетта...

Ухание в простора.

Радостни крила!

Пролетта?

Светлината спори

с мрачната мъгла...

© Стойчо Станев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??