29.01.2016 г., 7:48 ч.  

Променена, но не и преобразена 

  Поезия » Любовна, Друга
372 0 0

Дойде през пролетта като лалета,

и като в приказка за лятна фея, 

видях как в есен далии разцветват,

а в зимата ... ти стана на камея .

 

"Събуждам се сред зима, не е хладно,

и всички мислеха съм променена, 

от пяната излязох - Ариадна 

но вътре в мен не бях преобразена."

 

Това бе ти! Как искаш да те пусна.

Различна си. Но не и непозната.

Като дете по бузата със устни, 

докоснах те,

и стана ти съдбата ми ...

 

"Всеки ден е толкова красив.

но вече съм жена, а не момиче, 

но и момичето във себе си открих ,

и аз разбрах че също те обичам... "

 

 

 

 

© Димитър Димчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??