Дойде през пролетта като лалета,
и като в приказка за лятна фея,
видях как в есен далии разцветват,
а в зимата ... ти стана на камея .
"Събуждам се сред зима, не е хладно,
и всички мислеха съм променена,
от пяната излязох - Ариадна
но вътре в мен не бях преобразена."
Това бе ти! Как искаш да те пусна.
Различна си. Но не и непозната.
Като дете по бузата със устни,
докоснах те,
и стана ти съдбата ми ...
"Всеки ден е толкова красив.
но вече съм жена, а не момиче,
но и момичето във себе си открих ,
и аз разбрах че също те обичам... "
© Димитър Димчев All rights reserved.