24.12.2011 г., 20:10 ч.

Промяна 

  Поезия » Любовна
468 0 1

Душата, прегърнала нощта,
пее своята приспивна песен.

Погледът, към миналото мрачен,
завива сърцето с мантията на отчаянието.

Тъмнината на празната стая обгръща нараненото съзнание,
шепнейки нежно, любовта отива си с изгряващото слънце.

Но какво е денят без твоята усмивка нежна,
какво е всеки миг живот без погледа, прошепващ ми надежда.

Аромата, носещ се в празната бездушна стая,
бавно чезне, сякаш бурята на промяната вилнее в мен.

Новото начало хваща мълчаливо самотната ръка,
ключът към така нежеланата свобода!

© Иван Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??