27.10.2017 г., 22:21 ч.

Прониза ме право в сърцето 

  Поезия » Философска
432 2 8

Прониза ме право в сърцето...

аз също пронизах те с меч...

Ти гледаш ме право в лицето...

аз също загледан съм в теб...

 

Кървиш и бледнееш от болка...

кървя и бледнея и аз...

Шептиш ми слова и се свличаш...

аз също ти шепна слова...

 

Смъртта ни застига и бавно...

обвива ни с ледни ръце...

Издъхваме двамата с тебе...

но още сме с теб врагове...

© Андрей Андреев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??