20.08.2017 г., 14:55 ч.

Пропуск 

  Поезия » Любовна, Философска, Бели стихове
701 1 4

Пропуск


Любовта е стих безкраен,
от криле не се нуждае!
Тя навсякъде долита,
стига да я пуснем!

А.А.

© А.А. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??