3.10.2007 г., 12:46 ч.

Пропуснах си лятото... 

  Поезия
821 0 8
 

Отиде си лятото

в закъснелия щурец.

Пропуснати гордости...

Пясък, море и смях, самодиви.

Пропуснах го лятото

в закъснелия щурец,

който бръмчи сега над главата ми.

Станах богат!

На пари и без спомени...

Купих Айфеловата кула,

купих Бъкингамския дворец.

Какво от това...

Пропуснах си лятото,

в закъснелия щурец...

© Цветан Бекяров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??