Oct 3, 2007, 12:46 PM

Пропуснах си лятото... 

  Poetry
822 0 8
 

Отиде си лятото

в закъснелия щурец.

Пропуснати гордости...

Пясък, море и смях, самодиви.

Пропуснах го лятото

в закъснелия щурец,

който бръмчи сега над главата ми.

Станах богат!

На пари и без спомени...

Купих Айфеловата кула,

купих Бъкингамския дворец.

Какво от това...

Пропуснах си лятото,

в закъснелия щурец...

© Цветан Бекяров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??