Пропуснат миг
Пропуснат миг не ще догоня
в търкулнатия ден.
Мига щастлив
ще побера в мен.
Като някакво начало
от вълшебства спомени ще събера.
Като пробляскващи надежди
времето с тях ще поделя.
За едно желание,
което превръща живота ми в миг.
Разсъблечени спомени да видя,
да се докоснат до моя лик.
Пропуснат миг не ще догоня,
дъха му топъл ще прегърна в съня.
чувства с него ще запазя,
а може би и с любовта.
© Мария Всички права запазени