17.01.2008 г., 6:20 ч.

Прошепнато в снега... 

  Поезия » Любовна
604 0 20
Снежни клони - жално надвесени
от лапи на протяжна зима,
сграбчени в обятия на преспи
и бяла симфония ранима...
Чезнеща мелодия бленувана,
със звуци от невидим оркестър,
без думи, със израз погубена,
от земята, топящ се бестселър...
И политат покорно и мислите,
като снежния облак покаян,
със прошепнати думи разлистени,
с ново звездно начало в безкрая.

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??