5.01.2014 г., 20:09 ч.

Прошка* 

  Поезия » Любовна
910 0 0

В студен нощен час

силен троп-троп на порти чувам аз.

По това време кой чука така,

дали за добро или лошо дава знак?

 

Ставам леко сънлив още, струва ми се или не,

но пак, троп-троп се чува, да, верно е.

Несигурно до порти се приближавам,

представи се кой си, кой ви трябва, питам!

 

Тишина малко, след нея глас се тъжен чува,

прости ми, мило, на порти твоята любов стара.

Прошка търся, милост твоя,

време е да пусна душата ми в пъкъла или рая.

 

© Bojkov Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??