Прошка
на всички наскърбени
Горчивата чаша до дъно
изпихме – това е така.
С разкъсани нерви покрихме
и пътя любим до дома.
Но Господ със милост изпрати
утеха във трудния час.
Възмездие има за всеки,
а прошка Той дава на нас.
(стихосб. Будна тишина)
© Y. Panda Всички права запазени