14.03.2021 г., 20:54 ч.

Прошка 

  Поезия » Философска
378 4 2

Простете тихите окови
На покорените ни висоти
несподелените любови
и споделените некрасоти.

 

Простете ревността и мрака,
на сбъднатите тази нощ мечти
и този дето още чака,
и търси смелостта да си прости.

 

Простете мъката голяма
От скъсания недописан стих.
Как искам да е жива мама
И да ми каже тихо,
Аз простих.

Простете тихите окови
И споделените некрасоти,
несподелените любови
на покорените ни висоти.

© Бисер Бойчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Колко сила има в една прошка...
    Един живот събрал в душата си песента на отминали години!
    Поздравления, Бисер!
  • Прекрасно е! Поздравления!
Предложения
: ??:??