21.01.2024 г., 17:25 ч.

Прошка 

  Поезия » Любовна
185 1 3


Прости ми ако можеш, че не бях
човека, който търсеше в живота.
Прости ми ако можеш, че аз бях
на твоята добра душа голгота.
Прости ми ако можеш, че живях
за миговете дадени от бога.
Прости ми ако можеш за това.
Но аз да си простя не мога.

© Мом Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??