Jan 21, 2024, 5:25 PM

Прошка 

  Poetry » Love
248 1 2


Прости ми ако можеш, че не бях
човека, който търсеше в живота.
Прости ми ако можеш, че аз бях
на твоята добра душа голгота.
Прости ми ако можеш, че живях
за миговете дадени от бога.
Прости ми ако можеш за това.
Но аз да си простя не мога.

© Мом All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??