13.10.2010 г., 10:26 ч.

Прошка 

  Поезия » Любовна
622 0 12

                     ***

 

                    Щом блатото ме повлече,

                    а обичта не стигне за криле...

                    За прошка кой ще моля ?

                 

                                                     

                                                                 1994 год.

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??