18.02.2008 г., 13:33 ч.

Прошки 

  Поезия
766 0 3

Как да се примиря със морето, щом видях океана?

Как да  се уча да шепна, щом до вчера крещях?

Как да бъда до някой, който е ''нещо си'',

след като ти бе до мен, но аз до теб не успях?

Как да обичам водата, щом съм горяла във огъня?

Как да не пукам леда, след като ходя по жар?

Как да бъда неистинска и отровена...?

... Аз дишах любов и усещах пожар!

 

Как да простя... на него и себе си,

че всичко излишно поех присърце?!

Как да кажа на новия, ''обичания'',

че ти си Единственият  и душата си взел?!

 

© ТтТтТтТтТ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Хареса ми това, което си искала да кажеш! Дори много! Но не ми харесва начинът, по който си го написала. Поздрави от мен
  • хубаво е,много искрено и истинско....поздравче
  • На мен лично страшно много ми харесва,може бе защото в него преоткрих нещо,което и аз съм изживяла!Поздравления,уникално е!
Предложения
: ??:??