27.06.2008 г., 9:50 ч.

Прощално 

  Поезия
632 0 3


 

ПРОЩАЛНО

 

                                                      Ще отпътуваме.

                                                      Зад нас ще остане празната гара,

                                                      изпратила много тъга и любов.

                                                      И може би нявга

                                                      мотиви от песничка стара

                                                      ще викат сълзите от спомена –

                                                      все още нов.

                                                      Ще махаме весело и натъжено,

                                                      оставили тук – в този град,

                                                      мечти и тъги, и радост, и всичко,

                                                      с което градили сме нашия свят.

                                                          

© Илзе Енчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Част от живота ни все е на някаква гара...
    Прегръщам те!
  • Сбогуване...Сбогуване...градове...любови...Поздрави!!!
  • Ще махаме весело и натъжено...
    обичам пътуването...но сбогуването ме натъжава...
    трогна ме, миличка...празната гара в душата остава...завинаги...
    прегръщам те с много обич, милата ми Илзичко...
Предложения
: ??:??