23.08.2012 г., 9:56 ч.

Прощално 

  Поезия » Любовна
435 0 3

Целувков еликсир отпивам
от устните ти - сочно шардоне,
ръцете ти по голата ми шия -
красят ме, сякаш живо колие...


Днес за последно ме даряваш
с мъжкото си влюбено дихание,
но шепнешком ме уверяваш,
че дори от разстояние


ще бъдеш в нощ безлунна
мой красиво сбъднат сън
и на китарата петструнна
във любовно-песенния звън.


А денем ще те преоткривам
като цветна утринна роса
и на върбата листопадна
в най-невинната сълза...

© Лиляна Славова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??