26.12.2007 г., 15:21 ч.

Прощално 

  Поезия » Любовна
508 0 2

ПРОЩАЛНО

 

Отново ти дойде в съня ми,
за миг дори до мен се спря,
прегърна ме, а после си отиде.
Затвори тихо тежката врата.

 

Не ме допусна ти до своя свят,
разбрах сега, аз нямам място там.
С надежда тиха, за последен път,
премръзнала пред твоя дом се спрях.

 

I. 2004 г.

© Александра Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??