21.04.2019 г., 2:02 ч.

Простакът 

  Поезия » Философска, Гражданска
561 0 1

Той у нас често се харесва,

тук възпитан рядко се весва.

И, ако обърнете внимание,

често и на "елита" липсва възпитание.

Рядко ще видите маниери изискани -

те в таз държава са потискани.

Чалгата високо се котира,

бай Ганьо не желае да се култивира!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??