Apr 21, 2019, 2:02 AM

Простакът 

  Poetry » Phylosophy, Civilian
563 0 1

Той у нас често се харесва,

тук възпитан рядко се весва.

И, ако обърнете внимание,

често и на "елита" липсва възпитание.

Рядко ще видите маниери изискани -

те в таз държава са потискани.

Чалгата високо се котира,

бай Ганьо не желае да се култивира!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??