27.04.2007 г., 22:11 ч.

Простете ми, мадам! 

  Поезия
786 0 24

Простете ми, мадам!
За тази дързост.
Че провокирах вашия талант.
Аз кой съм?
Някой си...
Незнаен.
Не съм поет, ни даже музикант.
Простете ми, мадам!
За дързоста ми.
Но Бог обича смелите, нали!
След толкоз пъти
с огън ме зареждаш,
веднъж във вас и моят огън да гори.
Простете ми, мадам!
На колене съм. И смирено моля.
Едничка нощ, единичък ден,
едно кафе дори.
За миналото няма да говорим.
А бъдещето...
Виждам го в очите.
Блестящите с особени искри.


 

В отговор на стиха на vesi-lina (Веска Алексиева)

 „ТАЯ НОЩ... НЯМА ДА СЕ ЛЮБИМ, СЪР” (продължение)

© Христо Костов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??