23.11.2007 г., 17:36 ч.

Прости... 

  Поезия » Любовна
641 0 4

Заспивам всяка вечер

 в твоите прегръдки,

ала студено е...

Замръзва моята снага.

В утрото ме будиш с целувки -

безмълвна...

смъртно бяла моята уста.

Обичаш ме, ала не виждаш

във  очите - напираща сълза.

Прости!!!!

Обичах те, но ти уби надеждите

и не една мечта.

 

© Меги Ризова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??