Заспивам всяка вечер
в твоите прегръдки,
ала студено е...
Замръзва моята снага.
В утрото ме будиш с целувки -
безмълвна...
смъртно бяла моята уста.
Обичаш ме, ала не виждаш
във очите - напираща сълза.
Прости!!!!
Обичах те, но ти уби надеждите
и не една мечта.
© Меги Ризова All rights reserved.