5.11.2020 г., 18:42 ч.

Прости 

  Поезия » Любовна
316 1 2

Прости! - отново ти досаждам.
Словата мислех, че владея.
Безмълвен съм пред теб,
а как копнея
за твоята усмивка лъчезарна,
прегръдка нежна
... и  любов!

Стрелецо мой,
сърцето ми улучи отдалече.
Стрелата ти към теб ме прикова...
И влюбих се!
Защо ли ми се плаче?
Дали това не е страничен резултат?

 

© Минко Андонов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??