4.05.2012 г., 16:44 ч.

Прости ми 

  Поезия
527 0 0

Една сълза ми остави,

една сълза след толкова молби.

Една сълза, сама сред пустошта,

една сълза, събрала толкова тъга.

 

Очите тъжни, с цвят прозрачен,

ти прикриваш с поглед мрачен.

Знам, че няма да простиш,

любовта в сълзи ще потопиш.

 

Една сълза последна ще ти дам,

искаш да си тръгна и да те оставя сам.

Обичта ми беше истинска и от душа,

но като сълза се стече бавно и се разпиля.

Прости ми!

© Тина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??