30.05.2007 г., 7:59 ч.

Прости ми 

  Поезия
844 1 2
Прости ми

Прости ми ти,
не, не ми се сърди!
Погледни ме с очи,
още ми вярваш, нали!?

Открий ме пак,
дори и в тебе да е мрак!
Стопли ме ти,
пак със думите си!

Отвори своята душа,
за да видиш сега,
как в мен още вали,
от грешката ме боли!

Вдигни глава,
забрави моите тежки слова.
Подай ръка,
приел прошката ми сега!

© Елена Филипова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??