17.03.2008 г., 16:59 ч.

Прости ми... 

  Поезия » Любовна
797 0 6
Прости ми...

Защо ли така боли?
Защо от очите ми винаги текат сълзи?
Чудя се...
Кога ли ще дойде на тоз кошмар края?...
Обичам те...
Но ти се съмняваш
и с това силно ме нараняваш...
Жадувам да ме погледнеш...
Да ме прегърнеш...
Искам при мен да се върнеш...
Облякох се в черно,
а не беше редно...
Потънах в самота,
мислех, че ще се избавя от любовта...
Наговорих ти толкова много лъжи преди,
с надежда от болката да спася и двама ни...
Ти научи ме да обичам,
а с това аз се подиграх...
Зарязах те...
Мечтите ни стъпках на прах...
Ден след ден,
превръщах се в студена и зла...
Разбивах мечтите си...
Желаех Смъртта...
Допусках грешка след грешка,
а сега те моля на колене за прошка...
Прости ми...
Обичам те...
Липсваш ми...
Без тебе боли
и сърцето безспирно кърви...
За тебе бие то...
За теб и твойта любов...
Прости ми...

© Ваня Петкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Всеки има право на втори шанс и мисля, че го заслужаваш Страшно много ми хареса. И аз копнея за прошка..но уви. Дано да ти прости. Успех, мила Ваня!
  • Много хубаво е написано харесва ми
  • Мхм наистина мн красиво
  • Благодаря ви
  • Без тебе боли
    и сърцето безспирно кърви...
    За тебе бие то...
    За теб и твойта любов...

    Навярно много те боли, но...мисли позитивно!Страхотен стих!
  • Прекрасна изповед.След нея аз бих ти простил всичко.
Предложения
: ??:??