21.10.2007 г., 13:38 ч.

Прости ми 

  Поезия
973 0 9
 

Прости ми,  че те нарисувах

и заключих те във чекмедже.

Прости ми, че не се научих

да те отричам мъничко поне.

Прости ти болката, която

така и не причиних.

Прости ми сълзите, когато

в тебе, мене си открих.

Прости ми, че не мога да те мразя,

затова, че съм сега сама.

Прости ми, че не мога да откажа

да раздавам любовта.          

Прости и грешките, които

никога не ти простих.

Прости ми, че не бях насреща.

Прости ми, че не те открих.

© Петя Данаилова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??