24.03.2008 г., 10:19 ч.

Прости ми 

  Поезия » Любовна
738 1 2
Прости ми

На един Сладур, който ме нарече лъжкиня


Кажи ми как да те забравя,
дори да не искам, те виня,
обиди ме - нарече ме лъжкиня,
и не зная как да ти простя.
Признавам, първа аз
теб нараних, когато
любовта ти към
мен разбих.
Прости ми ти, приятелю,
прости ми ти, любими,
прости на твоето
добро момиче.

Да нараниш човек
понякога става за миг,
но да заличиш такива рани,
отнема цял живот!!!!!!!




24.03.2008г.
00:38ч.
Петя

© Гардения Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??