26.11.2010 г., 11:08 ч.

Прости ми 

  Поезия » Любовна
857 0 7
Прости ми, че моят дух е настръхнал
и вее прашинки тъга във очите.
Прости, че тъй бързо стигам до дъното -
аз разпилявам се, тебе боли те.

Прости, че трънлива е моята обич
и драска, страхлива, ридаеща, няма.
Прости, че нещата, които са прости,
много по сложно аз изживявам.

© Катя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??