15.11.2007 г., 14:55 ч.

Прости ми 

  Поезия » Друга
719 0 16

На татко 

 

В един безкрайно слънчев ден,

прекрачи тънката черта

между живота и смъртта

без да си вземеш даже СБОГОМ.

Тъй грубо нишката се скъса...

Над нас се спусна черна, непрогледна нощ.

Сърцето ми на части се разкъса.

 

Не ми е лесно да живея днес

без твойта силна обич,

без твойто крепко рамо,

без твоята усмивка

и добрата дума...

 

Ако съм те обидила някога,

моля те, прости ми!

© Анна Дюлгерова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??