27.09.2008 г., 9:21 ч.

Прости ми 

  Поезия » Любовна
560 2 0

Прости ми за това, че те обичам,

прости ми за това, че мисля аз за теб,

прости ми, колкото и да ти струва,

прости ми за това, че искам да съм с теб!

Прости ми и за всеки поглед,

прости ми за това, че търся те с очи,

прости ми и за начина, по който

искам да ме гледаш ти!

Прости ми за това, че искам

всяка нощ да съм до теб,

прости ми и за всяка сутрин,

когато искам да се будя с теб!

И дали ще ми простиш, не зная,

но силно се надявам аз

да премислиш всяка фраза

и все пак да ми простиш.

© Диана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??