Прости ми за това, че те обичам,
прости ми за това, че мисля аз за теб,
прости ми, колкото и да ти струва,
прости ми за това, че искам да съм с теб!
Прости ми и за всеки поглед,
прости ми за това, че търся те с очи,
прости ми и за начина, по който
искам да ме гледаш ти!
Прости ми за това, че искам
всяка нощ да съм до теб,
прости ми и за всяка сутрин,
когато искам да се будя с теб!
И дали ще ми простиш, не зная,
но силно се надявам аз
да премислиш всяка фраза
и все пак да ми простиш.
© Диана All rights reserved.