23.01.2015 г., 8:00 ч.

Прости ми, майко 

  Поезия
351 0 0

Тя, циганката, гледа на кафе..
с очите ù - във тъмната утайка,
няма бъдеще за туй дете,
само болка е за тази майка.

 

Няма синьото в деня небе..
в очите ù... сред тъмната утайка,
спомена отвътре го гребе,
то моли се: - Прости ми, майко!

 

 

 

© Аз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??