6.11.2007 г., 10:45 ч.

Прости ми, татко 

  Поезия » Друга
4663 1 17

 

Прости ми, татко, за младежките ми грешки,

за мислите и болката, за всичко ми прости.

Не съди за младостта ми с думи тежки.

И ти от тук си минал и много си грешил.

 

Прости ми, татко, задето често пъти

в съветите ти мъдри аз се усъмних

и обвинявах теб за своите постъпки,

а ти оставаше до мен добър и мил.

 

Прости ми, татко, за младежките ми грешки.

Ти по-добре я знаеш каква е младостта.

От теб научих се на вяра, обич, честност...

От теб научих го... И днес целувам ти ръка.

© Сияна Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??