13.08.2013 г., 20:31 ч.

Прости, сърце 

  Поезия » Любовна
702 0 2

Прости ми, не успях да те опазя
от всичките среднощни страхове,
от болката, сълзите, самотата,
от неговите думи, бесове...

Прости ми, не успях аз да ти кажа,
че нямаше в гърдите си сърце...
Че всяка дума негова – измама,
и в погледа си крие студове...

Прости ми, не успях да го прогоня,
и връщаше се с нови грехове.
Прости ми, но не мога да ти кажа,
че той те е обичал ден поне...

Прости ми ти, прости, сърце....

02. VІІІ. 2013 г.

© Александра Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Хареса ми и стиха, и предаденото състояние!
    ( този път си се постарала )
  • То ще ти прости, защото е неделима част от теб! Вземи го в топлите си длани и с любов го поднеси на тези, които те обичат ...! Светли дни, Алекс!
Предложения
: ??:??