19.05.2022 г., 13:34 ч.

Просто аз 

  Поезия
237 0 2

Това съм просто аз.
Без маска, фалш или преструвки.
Живея за днес и за утре, за час.
Пътят ми не е лек, нито труден.

Това съм аз, едно сърце.
То страда и се радва, и обича.
И цяло може да е счупено на две.
И без надежда, знае как да търси смисъл.

Това съм аз, една жена.
Не съм светица или пък безгрешна.
Редът и хаосът са на везна.
Не вярвам в правилата, но играя честно.

Това съм аз, една любов.
Болезнена и истинска, мечтана.
Умирам и се раждам цял живот.
Лекувам или се превръщам в рана.

© Бисерка Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??