9.03.2023 г., 14:37 ч.

Просто четвъртък 

  Поезия » Свободен стих
190 0 0

Четвъртък - ден като ден,

но необикновен.

 

Четвъртък - 9 март е вече,

времето кога изтече!?

 

Четвъртък - препуска то в галоп,

изтича с бърз ход.

 

Четвъртък - средата на месеца наближава,

а косата побелява.

 

Четвъртък - времето мечтая за миг да спре,

да усещам само тоновете на моето сърце.

 

Четвъртък - земята мечтая за миг да спре да се върти, 

да виждам само своите мечти.

 

Четвъртък - хората мечтая да виждам с други очи,

да съзирам в тях човешки черти.

 

Четвъртък - ден като ден... 

мечтая да бъда себе си поне за ден.

© Симона Господинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??