19.02.2009 г., 7:06 ч.

Просто е 

  Поезия
431 0 4

Веднъж попаднал в бездната случайно,

огледай в тъмното за стъпала.

Понякога и дарбата спасява,

да виждаш и невидими неща.

 

От всяка ситуация поука се извлича

и няма нищо страшно във това,

да паднеш на финална права,

но не живей по чужди правила!

© Пепи Оджакова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??