Веднъж попаднал в бездната случайно,
огледай в тъмното за стъпала.
Понякога и дарбата спасява,
да виждаш и невидими неща.
От всяка ситуация поука се извлича
и няма нищо страшно във това,
да паднеш на финална права,
но не живей по чужди правила!
© Пепи Оджакова All rights reserved.