29.09.2009 г., 10:32 ч.

Просто Електра 

  Поезия » Друга
486 0 0

 

 

 

дойде ли време

звездите твойто име да изберат

дойде ли ред ти на мен да се молиш

помоли се

че в гърдите ми все още има някакво сърце

помоли се да съм с тебе милостива

моли се

на колене

представи си

че аз съм

единствена

Богиня

която тебе може да осъди всеки миг

за думите - тежките

камъни - хвърлени

по мене

по хората

за раните

ръцете ми кървави

ръцете не помнят кога последно

помилваха

ти ли ще бъдеш

първият

вечният

единствен помилван

ти ли си онзи

който беше

някога в мен

забравям

вековете се нижат

като секунди

но аз бях

и

аз си оставам

убийца

просто Електра

© Електра Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??