Над Хималаите летях високо,
велик спасител съм бил аз!
А сега избавям батко Боко,
та той да ме крепи на власт!
А властта си е нещо сладко,
да го арестувам тръгнах уж,
но сега той ми е като батко,
затова вече хич не ми е чужд!
На 8000 метра не дишах кислород,
явно на мозъка това ми се отрази*,
с ГЕРБ ще тъпчем клетия ни народ,
Боже, от такива като мен него пази!
*ирония
© Георги Всички права запазени