12.10.2016 г., 14:31 ч.  

Просто следващ сезон за обичане. 

  Поезия » Любовна
525 2 12

                                  Любовта – това е да искаш да преживееш
                                   с някого всички годишни времена.

                                 "Вино от глухарчета"  Рей Бредбъри

 

Не ми е тъжно, когато вали.

Просто гледам, как падат листата.

Как се стелят сутрин мъгли,

а по-късно издухва ги вятърът...

 

Не ми е тъжно, когато вали.

Плача? Не. Може би плаче лятото.

За птиците, отлетели на юг
или завижда на Есента за позлатата.

 

А на мен не ми е тъжно. Есен е.

Просто следващ сезон за обичане.

Вярно. По-студено стана навън...

Затова в много Любов Ни обличам.


 

© Ирен Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??