22.09.2008 г., 9:44 ч.

''просто усмихни се!'' 

  Поезия » Любовна
736 0 3
Не казвай нищо - просто усмихни се...
харесвам те, когато се усмихваш,
обичах те, но ти отдалечи се,
останах си сама... с едното нищо.
Не казвай нищо - просто прегърни ме,
от утре ще прегръщам самотата,
остави ме сама, до болка нарани ме...
така е трябвало - виновна бе съдбата.
Не казвай нищо - знай, че те обичам,
аз също зная, че без тебе ще боли,
но трябва да живеем, тъй било ни писано,
изтрий сълзите... и се усмихни.
Усмихни се... просто усмихни се,
подай ръка за ''сбогом'' и ''прости'',
плачейки, аз също се усмихвам,
боли, но трябва да сме силни може би.
След време с теб ще бъдем непознати,
сърцето, щом обича, ще прости,
с усмивка ще се срещнем и забравили
вината си... ще бъдем чужди... не като преди.

© Памела Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??