10.02.2017 г., 19:56 ч.

Просто я обичай 

  Поезия
280 1 5

Утоли ù жаждата,

обикни бодлите

в плътта си.

Изтърпи кратката 

си болка -

можеш го...

Не я късай обаче,

по-красива е жива,

с неразцъфнали

тайни...

От уханието ù

ще се излекуваш -

омайно

и нежно е...

Дори да не

зараснеш,

обичай я такава,

каквато е

създадена.

В замяна тя

ще ти даде

листче

от себе си...

© Ивелина каменова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??