Просторна слънчева поляна
планинска свежест разпростряла
пред величествени върхове.
Пролетни цветя уханни
нарциси и минзухари ранни
рисуват в меки цветове.
Стоя и вдъхвам тъй дълбоко
аромат на родно, на небе.
Място съвършено, тъй прекрасно
би било безкрайно празно
ако ти до мен не бе...
© Мейгрейт Всички права запазени