28.02.2008 г., 10:15 ч.

Прозорци 

  Поезия
690 0 12
Стичат се прозорците! По капките се стичат,
взора си изместват от срутения ден
и стъклените ноти по въздух нежен тичат,
понесли свойта песен, но вече с нов рефрен.

Тонове прозрачни зачеркват с прах дъгите
и някак губи смисъл светът на чудотворците.
Разплакано е... Някой пак ме гледа във очите,
защо сълзите търси? Там стичат се прозорците...

© Петя Косева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??